Site Network: ES-Active | GPSGames.nl | Avondjequizen.nl | contact

ATB

Toch iets sportiever bezig zijn dan "gewoon" door het bos wandelen dan is er de mountainbike om ons arrangement compleet te maken.

Crossen door het bos via de kleinste paadjes "geweldig ik had de modder tot achter mijn oren"

GPS en Bike

Na de uitgebreide uitleg over het gebruik van de ATB gaan we in verschillende kleinere groepen op pad. Het GPS (global positioning system) wijst jullie de weg, enkel geeft hij alleen jullie route hemelsbreed aan. Het is dus aan jullie zelf of jullie de kleine zand weggetjes nemen of dat jullie op de grote asfalt wegen blijven. Via verschillende punten waar jullie een aantal opdrachten zullen moeten uitvoeren komen we uiteindelijk weer terug bij het café alwaar de grote sterke verhalen op tafel zullen komen onder het genot van een borrel of een overheerlijk buffet.

Kosten bovenstaand programma € 52,50 p.p. incl 21% BTW Incl.

Tijdschema 3,5 uur

mogelijkheid om te eindigen met een buffet (vraag naar de meerprijs)


ATB Parcours

Even lekker zweten, voor iedereen staat er een mooie ATB klaar en zal er een duidelijke uitleg volgen van een van onze instructeurs. Waar moet je omdenken en hoe ga je om met al die versnellingen. Daarna vertrekt groep voor een mooie route door het prachtige Drentse landschap. Af toe zal er gestopt worden om even op adem te komen en te genieten van alles wat de natuur te bieden heeft. De lengte en snelheid van het parcours wordt afgestemd op de groep. Wanneer we terug komen wordt er nog even gedacht aan de cooling-down en dan kan iedereen lekker plaats nemen op het terras.

Kosten bovenstaand programma € 34,50 p.p. incl. 21% BTW

Tijdsduur: 2 á 2,5 uur

Inclusief

Ook is het mogelijk om voor iedereen een bidon met sportdrank te regelen, of fietsen jullie liever allemaal in dezelfde bedrijfsfietskleding? Ook dit kunnen wij voor u regelen.

Indien gewenst zorgen wij voor een lokatie waar we ons nadien allemaal even kunnen opfrissen om toch schoon aan tafel te verschijnen bij het buffet.