Site Network: ES-Active | GPSGames.nl | Avondjequizen.nl | contact

GPS Arrangementen

De uitleg is helder, het apparaat niet te moeilijk en binnen 5 minuten wandel je dwars door de natuur.

De pijl geeft de richting hemelsbreed aan nog 100 meter en je bent bij je bestemming. je gaat nog een hoek om en je vind......

kom hutspotsmokkelen, drank zoeken of vind je weg in ons doolhof.

Shaslick sprokkelen

Het GPS Avontuur voor in de zomer, en heerlijk afsluiten met een bbq

jullie worden ontvangen met koffie/thee in een authentiek en gezellig oud bruin café. Plots wordt de rust verstoord door een van onze instructeurs. Er is een probleem op getreden in de keuken. Wietze de kok is helemaal vergeten om alle ingrediënten voor de barbecue te bestellen. Aan de hand van een GPS gaan jullie per groep op zoek naar alle ingrediënten die her en der in het bos te vinden zijn. Welk team komt als eerste terug met de meeste en juiste ingrediënten? Wanneer alle teams terug zijn en de paprika’s de uien en de stukken vlees aan spies zitten kan iedereen genieten van een overheerlijk en uitgebreid barbecuebuffet, of laten jullie het vlees liever door de kok bereiden en geniet je van een overheerlijke spies op je bord.

Kosten bovenstaand programma actieprijs € 39,95 p.p. incl 21% BTWshalicksprokkelen

Incl.

Tijdschema
14:00 uur ontvangst
17:30 uur alle groepen terug uit het bos aansluitend eten
??:?? uur einde


Digitale hunebedbouwers zomer editie

Jullie worden ontvangen in een gezellig café/restaurant en zullen daarna vertrekken per fiets om de omgeving te verkennen op zoek naar een spoor van de hunebedbouwers. In de middag ontdekken jullie het hunebed alwaar een overheerlijk gevulde picknickmand al op jullie wacht!! nog even verder langs de route om vervolgens te starten aan eenshaslicksprokkel. zoek de ingrediënten om uiteindelijk te kunnen genieten van een super maaltijd!!  

Kosten bovenstaand programma € 74,50 p.p. incl 21% btw inclusief:
Digitale hunebedbouwers 


Een rechtstreeks avontuur!!

Het enige wat jullie hebben gekregen is een GPS en een eerste waypoint. Onderweg mogen jullie zelf de keuze maken, gaan we links via het kleine hertenpaadje of gaan we nog een stuk rechtdoor en nemen dan de grote verharde weg. De keuze ligt volledig bij jullie. wanneer jullie uiteindelijk aankomen bij het eerst controlepunt moeten jullie aan de hand van het oplossen van een puzzel met een hoop cijfers erachter zien te komen waar het 2e controle punt is. Aan het einde van de tocht komen we weer terug in het café waar alle grote verhalen op tafel worden gegooid onder het genot van een borreltje of een uitgebreid buffet.

Wanneer we dit arrangement in de avonduren laten afspelen zorgen wij voor super felle led hoofdlampjes, maar deze moeten uiteraard onderweg verdiend worden zodat de route op het einde steeds meer verlicht is.

Kosten bovenstaand programma € 27,50 p.p. incl. 21% BTW Rechtstreeks Avontuur

Inclusief

Tijdsduur ongeveer 2,5 uur

mogelijkheid om te starten of eindigen met een buffet (vraag naar de meerprijs)

 


GPS doolhof

De GPS-ontvanger brengt je naar een bepaalde locatie. Een van de foto's van de fotolijst komt overeen met deze locatie. In deze foto staan twee waypoints waaruit je een keuze moet maken, een goed punt zodat je verder kan maar ook een dead-end. Hoe snel ben je weer terug?

Een hyper moderne speurtocht die al op verschillende plaatsen in het noorden is uitgezet, maar op aanvraag ook ergens bij jullie in de buurt kan worden uitgezet*

GPS DoolhofKosten bovenstaand programma € 15,50 p.p. incl. 21% BTW

Inclusief

Tijdschema ongeveer 2 uur  

(* vraag naar de meerprijs)


Hutspot smokkelen

Jullie worden ontvangen met koffie/thee in een authentiek en gezellig oud bruin café. Plots wordt de rust verstoord door een van onze instructeurs. Er is een probleem op getreden in de keuken. Wietze de kok is helemaal vergeten om alle ingrediënten voor de hutspot te bestellen. Aan de hand van een GPS gaan jullie per groep op zoek naar alle ingrediënten die her en der in het bos te vinden zijn. Welk team komt als eerste terug met de meeste en juiste ingrediënten? Wanneer alle teams terug zijn en de wortelen de uien en de aardappelen ingeleverd zijn. Kan iedereen genieten van een overheerlijk en uitgebreid stamppottenbuffet.

Kosten bovenstaand programma € 39,95 p.p. incl 21% BTWHutspotsmokkel

Incl.

Tijdschema
16:00 uur ontvangst
20:30 uur einde

tijdschema is een indicatie en kan waar mogelijk in overleg altijd aangepast worden


Dranksmokkelen

De uitdaging voor ieder bedrijf, drank smokkelen in het land van Ot en Sien. Wees je collega’s te slim af en kom thuis met de meeste flessen drank en wordt de winnaar van dit spannende avondspel. Bij ontvangst worden we ontvangen met een heerlijk buffet* en maken we ons klaar voor het smokkelen. Met een goed gevulde maag kunnen we op pad en overleven we de nacht. Bewapend met GPS gaan we in groepen het duistere bos in en sluipen langs het oude slot van de graaf van Roden. Plotseling begint het GPS van richting te veranderen en wijst jullie de weg naar al het smokkelwaar. Kijk uit voor de rivaliserende smokkelbendes en breng zoveel mogelijk drank mee naar het begin punt. Bij terugkomst vliegen de sterke verhalen over tafel wanneer we met z’n allen gezellig na borrelen!!

 Kosten bovenstaand programma € 29,95 p.p. incl. 21% BTW Dranksmokkel

 Inclusief

Tijdsduur ongeveer 2,5 uur

* Buffet niet bij de prijs inbegrepen, vraag naar de mogelijkheden.