Site Network: ES-Active | GPSGames.nl | Avondjequizen.nl | contact

Locaties

wij verzorgen bedrijfsfeesten, teambuilding, teamuitstapjes of familie/vrijgezellenfeesten op maat

Dus wij zullen altijd een passend locatie advies geven die bij jullie groep en budget past.

wij werken samen met meer dan 15 verschillende horecagelegenheden, onderstaand enkele erkende partners. In overleg kunnen wij ook bij jullie komen

H.C.R. Het Wapen van DrentheHotel Restaurant Het Wapen van Drenthe

- Roden

In het gezellige grand-café heerst altijd een gemoedelijke, gastvrije sfeer. Een gezellig adres voor een drankje, kopje koffie met gebak, een snack, lunch of een partijtje biljarten met vrienden. Het Wapen van Drenthe beschikt over drie zalen met een totaalcapaciteit van ca. 200 personen. De zalen zijn apart of in combinatie met elkaar te gebruiken. De totaalcapaciteit voor congressen en cursussen bedraagt ca. 90 personen.

site Hotel restaurant Het Wapen van Drenthe


H.C.R. Onder de Linden
H.C.R. Onder de Linden - Roden

In het authentieke "Onder de Linden"met zijn grote en gezellige terras met uitzicht op de historische brink in Roden, bevindt zich een sfeervol bruincafé. Met zaal accommodaties van 100 tot 300 personen. Het moderne 3 sterren hotel met uitgebreid ontbijtbuffet biedt u 26 kamers met bad en/of douche.


site HCR OnderdelindenZalencentrum de PompsteeZalen Centrum De Pompstee - Roden

Gevestigd in een monumentaal pand heeft 'De Pompstee' diverse zalen voor groepen van 10 tot 800 personen. De sfeer in het gebouw is klassiek en gezellig. Met de belichting en de smaakvolle aankleding van de zalen wordt met name in de 'Grote zaal' een intieme feestelijke sfeer gecreëerd.

Het sfeervolle restaurant van de Pompstee biedt een laagdrempelige atmosfeer waar een ieder zich door de ongedwongen sfeer op zijn gemak voelt.


site De Pompstee


Fletcher Familie hotel PaterswoldeZalencentrum de Pompstee

uniek gelegen nabij het Paterswoldsemeer en de bruisende stad Groningen. De ideale locatie voor zakelijke bijeenkomsten, trainingen, familiefeesten of weekendjes weg.

Golden Tulip Paterswolde-Groningen is een begrip in het Noorden. Geniet van een lekker diner in onze brasserie of restaurant. Of laat u verrassen door tappas met rosé op ons mooie terras.

site Familie Hotel Paterswolde
De Waag

Café en zalencentrum De Waag - Nietap

In het pittoreske Nietap op de grens van de provincie Drenthe staat dit oer gezellige café waar de mogelijkheden te over zijn door de ligging tussen twee natuurgebieden

Site de De Waag


het vereningingsgebouwHet verenigingsgebouw - Veenhuizen


Voor de één een sport, voor de ander een kwelling, doch een noodzakelijk kwaad in de moderne bedrijfsvoering. Bij ons kunt u in een rustgevende omgeving brainstormen in een van alle gemakken voorziene vergader- accommodatie's geschikt van 10 tot 200 personen.
site VerenigingsGebouw


Golden tulip DrentheGolden Tulip Drenthe - Zeegse

Midden in het vijfsterren natuurgebied "De Drentsche Aa" en omringd met bos en heide ligt het sfeervolle viersterrenhotel Golden Tulip Drenthe. Een inspirerende omgeving voor uw vergaderingen, maar ook ideaal gelegen voor een GPS tocht midden in de natuur

site Zeegserduinen
Recreatie centrum Ronostrand
Recreatie centrum Ronostrand - Een

Een recreatieplas midden in de mooie natuur. Vanaf het terras kunnen hier tal van super speciale arrangementen starten. Het mooie witte strand is uitermate geschikt voor grootste beach evenementen. In het paviljoen kan het feest in de avond gerust door gezet worden. ook is er een gezellig klein barretje die gebruikt kan worden voor de iets kleinere partijen.

site Ronostrand

Winsinghhof Cultureel Centrum - Roden

Een pracht locatie gelegen naast Havezathe de Mensinghe en direct aan het bos. Zeer geschikt voor vergaderingen. De Winsinghhof is van oorsprong een oud-Drentse Saksische boerderij. In het voorhuis is een sfeervol ‘theatercafé’ gerealiseerd. De grote boerenschuur is inmiddels verbouwd tot één van de meest intieme en verrassende theaterzalen van Drenthe. De grote zaal is voorzien van een comfortabele tribune met 150 rood pluche stoelen.Site de Winsinghhof