Site Network: ES-Active | GPSGames.nl | Avondjequizen.nl | contact

Vergaderbreaks

Pffff, al 4 uur aan het vergaderen, de koffie komt je neus uit. Tijd voor een break. Even lekker de buitenlucht in, even iets doen, even je hoofd leeg maken.

Wij bieden verschillende breaks aan en kunnen nog veel meer regelen. Nog geen vergader locatie? Ook die kunnen wij voor jullie regelen.

Klootschieten

Bij het klootschieten komt het aan op behendigheid. Met behulp van een goede techniek moet je proberen de kloot zover mogelijk over het parcours te verplaatsen. Klootschieten kan het gehele jaar door worden beoefend op vrijwel elk straat-, bos- of veldparcours. Klootschieten is uitstekend geschikt als vergaderbreak. Met deskundige uitleg, officieel wedstrijdmateriaal en spelbegeleiding, zorgen wij voor een gezellige ontspanning.

Kosten bovenstaand programma € 10,- p.p. incl 21% BTWKlootschieten

Incl.

Tijdsduur: 1 à 2 uur afhankelijk van jullie beschikbare tijd


Lasershoot

Een kleine competitie luchtbuks schieten, alleen gebruiken we geen echte kogels maar een laser gestuurd geweer. Met de 4 geweren en 8 doelen kunnen we verschillende games spelen om te kijken wie van jullie de beste schutter is. Dit kan zowel in de buitenlucht gebeuren of gewoon in de zaal waar jullie net aan het vergaderen zijn geweest.

Kosten bovenstaand programma € 12,50 p.p. incl 21% BTWLasershoot

Incl.

Tijdsduur: 1 à 2 uur afhankelijk van jullie beschikbare tijd en de groepsgrote

 


Nordic walking intro

Met Nordic Walking wordt wandelen effectiever doordat het hele lichaam intensief wordt gebruikt. Een leuke manier om te genieten van een gezonde levensstijl en de prachtige natuur. Bij deze clinic krijgt u plm. 1 uur les van een instructeur. Onder tussen genieten we van de natuur en zullen we hier en daar stoppen voor een beetje uitleg over de mooie uitkijkjes en prachtige natuur. Nordic WalkingGewoon lekker ontspannen inspannend bezig zijn om daarna weer fris verder te kunnen vergaderen.

Kosten bovenstaand programma €12,50 p.p. incl 21% BTW

Incl.

Tijdsduur: 1,5 à 2 uur afhankelijk van jullie beschikbare tijd

 


Teambuilding

liever een iets serieuzere invulling aan jullie vergaderbreak. Dan zijn er tal van oefeningen die jullie als team moeten uitvoeren. De keuze van deze opdrachten is natuurlijk afhankelijk van jullie vergadering. Moeten we werken aan de communicatie of is de kracht van het samenwerken van grootbelang? Gaan we een reuze puzzel oplossen of kruipen we door het spinnenweb?Teambuilding De teambuildings trainer staat na elke oefening even stil bij wat er gebeurd is en waarom dit zo belangrijk is voor jullie bedrijf.

Kosten bovenstaand programma €29,50 p.p. incl 21% BTW

Incl.

Tijdsduur: 1 à 1,5 uur afhankelijk van jullie beschikbare tijd