Site Network: ES-Active | GPSGames.nl | Avondjequizen.nl | contact

Winterse feesten

In het najaar en de winter heerlijk naar buiten, wat dacht je van hutspotsmokkelen of stappen jullie liever op de ATB of de step om te genieten van de natuur met onderweg uiteraard een overheerlijke kop snert!!

Blijven we toch liever binnen? Dan zetten we de dartbanen neer voor een spannende competiite, of gaan we lachen gieren brullen tijdens de quiz avond.

Hutspot smokkelen

Jullie worden ontvangen met koffie/thee in een authentiek en gezellig oud bruin café. Plots wordt de rust verstoord door een van onze instructeurs. Er is een probleem op getreden in de keuken. Wietze de kok is helemaal vergeten om alle ingrediënten voor de hutspot te bestellen. Aan de hand van een GPS gaan jullie per groep op zoek naar alle ingrediënten die her en der in het bos te vinden zijn. Welk team komt als eerste terug met de meeste en juiste ingrediënten? Wanneer alle teams terug zijn en de wortelen de uien en de aardappelen ingeleverd zijn. Kan iedereen genieten van een overheerlijk en uitgebreid stamppottenbuffet.

Kosten bovenstaand programma € 39,95 p.p. incl 21% BTW

Incl.

Tijdschema
16:00 uur ontvangst
20:30 uur einde


Dranksmokkelen

De uitdaging voor ieder bedrijf, drank smokkelen in het land van Ot en Sien. Wees je collega’s te slim af en kom thuis met de meeste flessen drank en wordt de winnaar van dit spannende avondspel. Bij ontvangst worden we ontvangen met een heerlijk buffet* en maken we ons klaar voor het smokkelen. Met een goed gevulde maag kunnen we op pad en overleven we de nacht. Bewapend met GPS gaan we in groepen het duistere bos in en sluipen langs het oude slot van de graaf van Roden. Plotseling begint het GPS van richting te veranderen en wijst jullie de weg naar al het smokkelwaar. Kijk uit voor de rivaliserende smokkelbendes en breng zoveel mogelijk drank mee naar het begin punt. Bij terugkomst vliegen de sterke verhalen over tafel wanneer we met z’n allen gezellig na borrelen!!

 Kosten bovenstaand programma € 29,95 p.p. incl. 21% BTW Dranksmokkel

 Inclusief

Tijdsduur ongeveer 2,5 uur

* Buffet niet bij de prijs inbegrepen, vraag naar de mogelijkheden.


Avondjequizen

Een super gezellige avond waarbij de groep verdeeld wordt in meerdere teams die allemaal achter hun eigen tafel komen te zitten met daarop een echte drukknop voor de vragen rondes. Op de achtergrond hoor je de gehele avond bekende en minder bekende muziek waarbij je ieder keer moet noteren van wie het nummer is en wie het heeft gezongen. De drukknoppen rondes worden afgewisseld met tafel opdrachten of doe opdrachetn die zeker garant zullen staan voor een avondje hilariteit. Welk team gaat naar huis met de prijzen?

Kosten bovenstaand programma € 24,50 p.p. incl. 21% BTW (€450,- minmaal bedrag)quizavond
Incl.

Tijdschema

19:30 uur uitleg en start quizavond
22:30 uur Prijsuitreiking
23:30 uur einde

Drankjes gaan op basis van nacalculatie


"Pijltje gooien"

Je hebt het vast wel eens gezien op tv, van die mannen die drie pijlen met gemak in één klein vakje kunnen gooien "One hundred and Eightey" Leer de basis van deze sport tijdens de oefenrondes en daag uiteindelijk je collega's uit tijdens het darttoernooi. Wie gooit zijn dubbels het makkelijkst??

Kosten bovenstaand programma € 17,50 p.p. incl 21% BTW (min 20 personen)Dranksmokkel

Incl.

Als extraatje kunnen wij zorgen dat iedereen zijn eigen setje dartpijlen met bedukte flights mee naar huis neemt. Of komt de Dartende kok een showtje wortel en komkommer darten weg gegeven. vraag naar de mogelijkheden.


Sportieve Erwtensoep

We gaan vandaag op stap met de ATB en een GPS (global positioning system) Dit digitale kompas wijst jullie hemelsbreed de weg naar de verschillende teamopdrachten, wat inhoud dat je eigenlijk zelf de route moet bepalen. Zoeken we de kleine paadjes op of gaan we via de asfalt wegen? Dwars door de modder, langs de Drentse hunebedden en via de heide weer terug. Tijdens deze tocht komen we 2 team opdrachten tegen en zal er halverwege een overheerlijke pan snert staan te dampen.

Kosten bovenstaand programma € 47,50 p.p. incl 21% BTWSportieve Erwtensoep

Incl.

Tijdschema

13:00 uur ontvangst
17:00 uur einde


GPS doolhof winter editie

De GPS-ontvanger brengt je naar een bepaalde locatie. Een van de foto's van de fotolijst komt overeen met deze locatie. In deze foto staan twee waypoints waaruit je een keuze moet maken, een goed punt zodat je verder kan maar ook een dead-end. Hoe snel ben je weer terug? Maar kijk uit in deze winter editie wordt het eerder donker dan normaal. kunnen jullie de foto's nog GPS Doolhofvinden met LED lampje op je hoofd?

Kosten bovenstaand programma € 15,50 p.p. incl. 21% BTW

Inclusief

Tijdschema ongeveer 2 uur