Site Network: ES-Active | GPSGames.nl | Avondjequizen.nl | contact

Zomerse personeelsfeesten

In het voorjaar en de zomer heerlijk naar buiten, wat dacht je van shaslicksprokkelen of stappen jullie liever op de ATB of de step om te genieten van de natuur met onderweg uiteraard een terrasje om op adem te komen.

Heerlijk afsluiten met al je collega's tijdens een barbecue, of genieten van de zonsondergang met een cocktail in je hand.

Shaslick sprokkelen

jullie worden ontvangen met koffie/thee in een authentiek en gezellig oud bruin café. Plots wordt de rust verstoord door een van onze instructeurs. Er is een probleem op getreden in de keuken. Wietze de kok is helemaal vergeten om alle ingrediënten voor de barbecue te bestellen. Aan de hand van een GPS gaan jullie per groep op zoek naar alle ingrediënten die her en der in het bos te vinden zijn. Welk team komt als eerste terug met de meeste en juiste ingrediënten? Wanneer alle teams terug zijn en de paprika’s de uien en de stukken vlees aan spies zitten kan iedereen genieten van een overheerlijk en uitgebreid barbecuebuffet, of laten jullie het vlees liever door de kok bereiden en geniet je van een overheerlijke spies op je bord.

Kosten bovenstaand programma actieprijs € 39,95 p.p. incl 21% BTWshalicksprokkelen

Incl.

Tijdschema
14:00 uur ontvangst
17:30 uur alle groepen terug uit het bos aansluitend eten
??:?? uur einde


GPS doolhof

De GPS-ontvanger brengt je naar een bepaalde locatie. Een van de foto's van de fotolijst komt overeen met deze locatie. In deze foto staan twee waypoints waaruit je een keuze moet maken, een goed punt zodat je verder kan maar ook een dead-end. Hoe snel ben je weer terug?

Een hyper moderne speurtocht die al op verschillende plaatsen in het noorden is uitgezet, maar op aanvraag ook ergens bij jullie in de buurt kan worden uitgezet*

GPS DoolhofKosten bovenstaand programma € 15,50 p.p. incl. 21% BTW

Inclusief

Tijdschema ongeveer 2 uur  

(* vraag naar de meerprijs)Een rechtstreeks avontuur!!

Het enige wat jullie hebben gekregen is een GPS en een eerste waypoint. Onderweg mogen jullie zelf de keuze maken, gaan we links via het kleine hertenpaadje of gaan we nog een stuk rechtdoor en nemen dan de grote verharde weg. De keuze ligt volledig bij jullie. wanneer jullie uiteindelijk aankomen bij het eerst controlepunt moeten jullie aan de hand van het oplossen van een puzzel met een hoop cijfers erachter zien te komen waar het 2e controle punt is. Aan het einde van de tocht komen we weer terug in het café waar alle grote verhalen op tafel worden gegooid onder het genot van een borreltje of een uitgebreid buffet.

Wanneer we dit arrangement in de avonduren laten afspelen zorgen wij voor super felle led hoofdlampjes, maar deze moeten uiteraard onderweg verdiend worden zodat de route op het einde steeds meer verlicht is.

Kosten bovenstaand programma € 27,50 p.p. incl. 21% BTW Rechtstreeks Avontuur

Inclusief

Tijdsduur ongeveer 2,5 uur

mogelijkheid om te starten of eindigen met een buffet (vraag naar de meerprijs)


Digitale hunebedbouwers

Jullie worden ontvangen in een gezellig café/restaurant en zullen daarna vertrekken per fiets om de omgeving te verkennen op zoek naar een spoor van de hunebedbouwers. In de middag ontdekken jullie het hunebed alwaar een overheerlijk gevulde picknickmand al op jullie wacht!! nog even verder langs de route om vervolgens te starten aan een shasliksprokkel. zoek de ingrediënten om uiteindelijk te kunnen genieten van een super bbq!!Digitale hunebedbouwers  

Kosten bovenstaand programma € 74,50 p.p. incl 21% btw inclusief:
Klootschieten

Bij het klootschieten komt het aan op behendigheid. Met behulp van een goede techniek moet je proberen de kloot zover mogelijk over het parcours te verplaatsen. Klootschieten kan het gehele jaar door worden beoefend op vrijwel elk straat-, bos- of veldparcours. Klootschieten is uitstekend geschikt als vergaderbreak. Met deskundige uitleg, officieel wedstrijdmateriaal en spelbegeleiding, zorgen wij voor een gezellige ontspanning.

Kosten bovenstaand programma € 10,- p.p. incl 21% BTWKlootschieten

Incl.

Tijdsduur: 1 à 2 uur afhankelijk van jullie beschikbare tijd